vremurile se schimbă și când am ajuns la micul meu birou cu două etaje, într-un centru de afaceri, a trebuit să mă forțez să fac pași activi pentru a găsi clienți, unde la a doua etapă partenerul meu profesionist a mers la o întâlnire și a „închis” pentru sume placute.
Acest articol este o continuare a - Apelarea la rece și vânzarea unei întâlniri...
Am reușit totuși să găsesc scripturile la care am lucrat la sfârșitul anului zdruncinat 2015, așa că astăzi le vom lua în considerare... mai precis, facem cunoștință, și chiar mai precis, înțelegem transcripțiile pe care freelancerii le-au făcut pentru eu.
2. Bună ziua.
1. Fata, buna ziua, te rog sa ma conectezi Magazin la departamentul de marketing.
2. Doar o secundă. Despre ce problemă suni?
1. În ceea ce privește analiza site-ului. Există câteva recomandări, am dori să vă sugerăm cum le puteți îmbunătăți în general.
2. O secundă. Probabil că este mai bine să chemi un designer.
1. Este puțin probabil ca un designer să nu te ajute, ai nevoie de o persoană care să facă asta.
2. 44 57 51.
1. 44 57 51. Da, da, da, am auzit, am notat-o, multumesc.
2. 44 57 51.
1. Da, cine este la telefon?
2. Veți fi direcționat acolo.
1. Bine, mulțumesc, fată. Toate cele bune.
2. La revedere.
Uneori, apelurile la rece pot fi înălțătoare, dar numai dacă nu o experimentezi prea des:
2. Bună ziua.
1. Fata, buna ziua. Vă rugăm să contactați departamentul de marketing.
2. Nu ne putem conecta. 44 54 55 97.
1. 44, 50, a.
2. Acesta este departamentul imobiliar. Despre ce subiect vorbesti?
1. Am nevoie de un departament sau de o persoană care să fie implicată în sprijinul sau dezvoltarea site-ului dumneavoastră. Există doar o serie de recomandări pe care am dori să le facem pentru a crește numărul de solicitări.
2. Înțeleg. Așteptaţi un minut.
1. Da, bine. Evgeniy, bună după-amiaza. Bună ziua. Mă puteţi auzi? Numele meu este *****, agenție de afaceri *****. Facem analize de afaceri. Și tocmai am analizat site-ul dvs., există o serie de recomandări pe care am dori să le oferim. Este deloc relevantă această întrebare pentru tine?
2. Nu, desigur.
1. Nu este relevant. Există o companie care este deja implicată în sprijinirea și dezvoltarea site-ului dvs. web?
2. Desigur.
1. Dacă nu este un secret, care?
2. Secret militar.
1. Secret militar. Oh, cine poate să mă lamurească cu privire la acest secret militar?
2. Nimeni.
1. Nimeni?
2. Un secret militar nu trebuie dezvăluit.
1. Dar trebuie să știm cine face o treabă atât de proastă.
2. Nimeni. Nu trebuie să știi asta.
1. Nu ar trebui. Dar am dori să ajutăm. De ce, din moment ce ne facem bine.
2. Mulțumesc.
1. Bine, Evgeniy. Mulțumesc pentru conversație. Toate cele bune.
Scenarii pentru apeluri la rece și întâlniri personale. Partea 2
-