Hononga Marketing on Autopilot: He Aratohu Katoa

Explore workouts, and achieving AB Data
Post Reply
relemedf5w023

Hononga Marketing on Autopilot: He Aratohu Katoa

Post by relemedf5w023 »

Kei te titiro koe ki te whakamaarama i o mahi hokohoko hononga me te whakanui i o moni whiwhi me te iti o te kaha? Kaua e titiro atu! I roto i tenei aratohu matawhānui, ka whakaatu matou ki a koe me pehea te whakarite i to hokohoko hononga i runga i te autopilot ma te whakamahi i Telegram, Amazon, me etahi atu papaaho. Ma nga rautaki e tika ana, ka taea e koe te whakaputa moni kore utu me te whakatipu i to pakihi ipurangi i a koe e moe ana. Me ruku tatou!

He aha te Hononga Hononga i runga Autopilot?

Ko te hokohoko hononga i runga i te autopilot e pa ana ki te tukanga o te whakarite i o kaupapa hokohoko hononga kia rere aunoa, me te iti o te wawaotanga i a koe. Ma te whakamahi i nga taputapu penei i te Telegram bots, Amazon Associates, me etahi atu punaha automation, ka taea e koe te hanga i tetahi punaha e whakaputa moni ana i runga i te tikanga.
Me pehea te tiimata me te hokohoko hononga i raraunga telemarketing i te Telegram
Ko Telegram he taupānga karere rongonui e taea ai e nga kaiwhakamahi te hanga hongere me nga potae mo nga kaupapa rereke, tae atu ki te hokohoko hononga. Hei tiimata me te hokohoko hononga i runga i Telegram, whai i enei mahi:

Image

Waihangahia he hongere Telegram i whakatapua ki o kaupapa hokohoko hononga

Hono atu ki nga kaupapa hono e tuku ana i te whakaurunga bot Telegram.
Whakaritehia he karetao Telegram hei tuku aunoa i o hononga hono i nga waa kua tohua.
Whakauru atu ki o hunga whakarongo me te whakarato i nga mea nui hei akiaki i nga huringa.

Te whakamahi i nga Kaihonohono a Amazon mo te whiwhinga moni

Ko Amazon Associates tetahi o nga kaupapa hokohoko hononga nui rawa atu i te ao, ka taea e koe te whiwhi komihana ma te whakatairanga i nga hua e hokona ana i runga i Amazon. Hei whakanui ake i o moni whiwhi i runga i te kaiurungi aunoa, whakaarohia nga rautaki e whai ake nei:

Waihangahia he paetukutuku motuhake, he rangitaki ranei e whakatairanga ana i nga hua Amazon.
Whakamahia nga panui taketake a Amazon hei whakaatu aunoa i nga hua e tika ana ki to pae.
Whakaritehia nga kaupapa hokohoko īmēra hei whakatairanga i nga hua Amazon ki o kaiohauru.
Whakamahia nga taputapu penei i te Amazon OneLink hei whakanui ake i o whiwhinga mai i nga hokohoko o te ao.

Nga Painga o te Hononga Hokohoko i runga Autopilot
Ko te whakatuu i to maakete hononga ki runga autopilot he maha nga painga, tae atu ki:

Te whiwhinga moni: Ka oti te whakarite, ka taea e o kaupapa hokohoko hononga te whakaputa moni me te iti o te whakapau kaha.
Whakanuia: Ma te whakaaunoa i o kaupapa whakatairanga, ka taea e koe te whakarahi i o moni whiwhi me te kore e piki ake to mahi.
Te wa herekore: Ma to hokohoko i runga i te autopilot, ka taea e koe te aro ki etahi atu waahanga o to pakihi, ka pai ake ranei te wa waatea.

Whakamutunga
Hei mutunga, ko te hokohoko hononga i runga i te autopilot he huarahi tino pai ki te whakaputa moni kore utu me te whakatipu i to pakihi ipurangi me te iti o te whakapau kaha. Ma te whakamahi i nga taputapu penei i a Telegram, Amazon Associates, me etahi atu punaha automation, ka taea e koe te whakarite i tetahi punaha e rere pai ana. Me whai i nga rautaki kua whakahuahuatia i roto i tenei aratohu ki te timata ki te whiwhi moni haruru i tenei ra!
Kia mahara, ko te angitu i roto i te hokohoko hononga i runga i te autopilot me whakapau kaha, te manawanui, me te arotau tonu. Kia rite tonu, whakamatautau i nga rautaki rereke, me te whakamahine tonu i to huarahi ki te whakanui ake i o moni whiwhi. Ma te whakaaro tika me te manawanui, ka taea e koe te angitu i roto i te hokohoko hononga i runga i te autopilot me te hanga i tetahi puna tauwhiro o te moni whiwhinga.
Post Reply