Faʻateleina faʻatau i lau franchise i 9 laasaga faigofie

Explore workouts, and achieving AB Data
Post Reply
aysha660

Faʻateleina faʻatau i lau franchise i 9 laasaga faigofie

Post by aysha660 »

Fa'ateleina le fa'atauga a lau franchise . O le manatu e faigofie, ioe.

Ae faʻafefea ona faia moni lenei mea? A uma, e manaʻo kamupani uma e faʻateleina tupe maua, ae le o manuia uma.

O lea la, e ui lava o se mea e tatau i kamupani uma ona taulaʻi i le faia, o le faʻagasologa e le o taimi uma e iloagofie ai, ma e sili atu ona faigata mo tagata fai fa'atau lisi numera telefoni pisinisi muamua.

Mafaufau i le auala e fesoasoani ai i le aufaipisinisi, aemaise lava le pule faʻapitoa, i aso nei na filifili RCKY e faʻamatala laasaga e 9 e faʻateleina ai lau faʻatauga. Tatou o?

Teufaafaigaluega i le maketiina numera
O le laasaga muamua o se tasi o mea sili ona taua: faʻatauga numera.

I aso nei, o se tasi o auala sili ona lelei e tu ese ai mai le tauvaga o faʻasalalauga lelei.

O le manatu o le maketiina numera e le naʻo faʻasalalauga, o loʻo i ai se tupe faʻaalu atoa i ata ma mea e fatuina, aemaise lava i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Image

O le mea lea, ina ia faʻateleina lau faʻatauga a lau franchise, e taua tele le teu faʻafaigaluega i:

Fa'amatalaga aloa'ia i luga o feso'ota'iga lautele;
Faia i lea taimi ma lea taimi anotusi mo nei talaaga otooto;
Fa'aagaga i le fatuina o mea fa'apitoa mo lau blog ma le upega tafa'ilagi.
Ae ui i lea, e taua le manatuaina o nisi o nei mea e mafai ona faia e le franchisor. Mo se faʻataʻitaʻiga, masalo e le mafai e le franchisee ona teu faʻafaigaluega i fefaʻatauaiga totogi. O lea la i lenei tulaga, e tatau ona iloilo ma le faaeteete tulaga ua tuuina atu.

Fai se fuafuaga
O lenei laasaga lona lua atonu e le faigofie tele, ae ina ia faʻateleina le faʻatauga a se pisinisi, e tatau ona i ai se fuafuaga lelei e aofia ai sini ma faʻamoemoega.

A tatou talanoa e uiga i se franchise, peitaʻi, o le franchisor lava ia e masani ona ofoina atu uma le lagolago ma lana lava auala e faʻatupulaia ai ana franchisees.

O le mea lena e taua tele ai le auai i aʻoaʻoga ma faʻafesoʻotaʻi ma le nofoaga autu o telefoni. Ae peitai, i isi tulaga atonu e le lava.

O le mea moni, i aso taʻitasi, o le a feagai le au fai pisinisi ma le tele o mea e leʻi mafaufauina, faʻamalosia e faia ni filifiliga vave ma i se tulaga e leʻi mafaufauina.

O le mea lea, aʻo leʻi filifili e tatala se franchise, e taua tele le suʻesuʻeina o itu taua uma e uiga i le pisinisi ma faia suʻesuʻega lelei maketi.

Faatasi ai ma nei faʻamatalaga, o le a sili atu ona faigofie le atinaʻeina o se fuafuaga tuputupu aʻe e fetaui ma le ofoina mai e le franchisor, lea e faʻapitoa ai le faʻatupulaia o sini.

Fa'aosofia ma toleni au tagata faigaluega
E leai se kamupani e ola e aunoa ma ni tagata faigaluega. O le mafuaaga lena e taua tele ai le galulue faatasi ma tagata faaosofia i ou tafatafa. Ae ui i lea, o le tele o lenei tiute e a oe!

I le uma, e tele auala eseese e faʻaosofia ai tagata faigaluega, e pei o le faʻalauiloaina o fonotaga faʻapitoa, faʻatulagaina o sini ma sili atu tulaga faigaluega ma taui.

E le gata i lea, e taua tele le faʻatupeina i vasega ma aʻoaʻoga e mafai ona fafaguina pe faʻaleleia tomai o tagata faigaluega.

O le mea lea, ia nofouta i le pueina o le gafatia ma uiga patino o tagata tomai faapitoa taitasi. Mai iina, galue e atiina ae le gafatia o latou uma.

Aua nei galo, ioe, ia faʻafou ma faʻaosofia i latou i le sailiga mo le poto fou.

Faʻalogo lelei foi i faʻafitauli o loʻo tuʻuina atu e tagata faigaluega taʻitasi, aloese mai faʻasalalauga lautele ma ia tuuto atu i le faʻamalamalamaina o masalosaloga ma faʻavae auala eseese e faʻaleleia ai le masani a le au.

I le faia o lenei mea, o lau 'au o le a saunia faʻapitoa ma faʻaosofia faʻalagona, faʻatupuina se siʻosiʻomaga e faʻaleleia ai le faʻatupulaia masani o faʻatau!

Tuuina atu auala eseese totogi
O a ituaiga totogi e talia e lau franchise? O se fesili taua tele ma o le tali e mafai ona tau ai le tele o tagata faʻatau.

E mananaʻo tagata e totogi mea latou te mananaʻo ai. Ae o le toʻatele oi latou o loʻo faʻateleina le faʻataʻitaʻiga i auala fou totogi e faigofie ai o latou olaga.

Kamupani, i le isi itu, e manaʻomia le faʻafou ma faʻamatalaga lata mai ina ia mafai ai ona faʻatumauina le tele o tagata faʻatau ma manumalo i ni mea fou. O nisi o faʻataʻitaʻiga o auala totogi o.
Post Reply